Sisällön tarjoaa Blogger.

INFO

Sateenkaaria ja serpentiiniä on blogi, jonka keskiössä on asuminen erilaisine mahdollisuuksineen.

Kaupunkilaisista tuli maalaisia. Asuimme molemmat kaupungissa ja kerrostalossa, kun tapasimme. Siellä meillä on edelleen tukikohta, mutta paikka, jota kutsun kodiksi 1927 rakennettu hirsitalo Salossa. Tyynelä on vanha pientila pellon laidalla. Siitä on pikkuhiljaa kuoriutunut kakkoskodin sijaan se paikka, jonne tunnen juurtuneeni. 

Me olemme tämän talon kolmannet omistajat. Pellot myi aiempi omistaja. Päärakennuksen lisäksi meillä on vanha (nykyisin pajana toimiva) navetta ja pihasauna. Sisätilojen remontti aloitettiin, kun talo ostettiin vuonna 2011 ja puutarhaa on päästy viime vuosina rakentamaan. Pihallamme on marjapensaita ja pari omenapuuta. Lavakauluksista rakennettu hyötykasvipuutarha on perustettu vuonna 2020.

Tyynelän lisäksi meillä on rakenteilla mökki merenrantaan leppoisia lomia varten.

Tätä blogia kirjoittaa Laura. Idealisti, IG sisällöntuottaja ja kirppishaukka. Olen työskennellyt vaikuttajamarkkinoinnin parissa vuodesta 2015. Omien kanavien lisäksi olen mm. myynnyt kaupallisia yhteistöitä blogiin Keltainen Kahvipannu ja tuottanut kaikki Kemikaalicocktailin yhteistyöt vuosina 2015-2020. Vapaapäivinäni sisustan, maalaan, kunnostan / korjaan kulahtanutta, rakennan puutarhaa ja neulon.

Puolisoni Janne on insinööri ja Perttelin Pelle Peloton. Päivisin hän naputtaa konettaan ja iltaisin nauloja. Haluaisi kuulemma metallinpaljastimen. Koluaisi iltalenkillä ojan pohjat.

Tämä on blogi arjesta. Sen kasvanut mukanamme kerrostalokodista maalle - uuteen elämäntilanteeseen. Blogi kertoo mistä meillä milloinkin innostutaan - remonteista, kirpputoreista, kotimaisesta designista, kestävästä kehityksestä, vintagesta, vanhoista tavaroista, käsitöistä, kierrätyksestä ja ekoasioista. 

Blogi tavoittaa kuukausittain keskimäärin 5000 uniikkia sisustuksesta, puutarhasta, remontoinnista, käsitöistä ja kestävästä kehityksestä kiinnostunutta lukijaa.

Kanssamme on mahdollista toteuttaa kaupallisia yhteistöitä mm. näihin aihepiireihin liittyen. Ota yhteyttä jos edustat tuotetta tai palvelua, jonka uskot sopivan arvomaailmaamme.

Terveiset, kysymykset ja yhteistyöehdotukset voi lähettää tänne:Sekä blogin kuvat, että teksti ovat minun omaisuuttani. Niiden luvaton lataaminen ja käyttäminen rikkoo tekijänoikeuslakia. Otathan ensin yhteyttä. Please ask me if you want to use any of my photos.