Sisällön tarjoaa Blogger.

PARIN KYMPIN KEITTIÖREMONTTI - SAUMATUSSILLA







Eilen jäi eteisen lattia maalaamatta, samoin ovi. Mä intouduin siitä leivinuuni-keskustelusta niin, että johonkin keittiömuutoksiin piti ruveta. Meni aikataullut yllättäen uusiksi. 

Meillä on ollut Tyynelän keittiössä siniset saumat. Ostin rautakaupasta mustan saumakynän ja nitkutin saumoja tuossa ergonomisessa asennossa useamman tunnin. (Kuvissa keittiö ennen / jälkeen.) Vähän v-mäistä puuhaa ja kaikki kolme  tussin mukana tullutta terää kuluivat loppuun ennen viimeistä vetoa, mutta lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen. 

Illan pimeinä tunteina maalasin vielä talouspaperitelineen ja jälkiruokakippojen alusen kiiltävällä mustalla, jota mulla oli purkin pohjalla ennestään. Nyt enää muutaman kohdan korjaus, kunhan saan uuden tussin kaupasta ja sitten on parin kympin keittiöremontti valmis.

Kiitos vielä kaikille edelliseen keskusteluun osallistuneille. Heräsi hyviä ajatuksia. Tällä hetkellä päällimmäisenä on saunatuvan uunin maalaaminen "vanhallavihreällä", leivinuunin jättäminen entiselleen ja "sähköuuniosan" maalaaminen. Ehkä mustalla. Katsotaan mihin ollaan kesään mennessä kallistuttu.

Letkeät sunnuntait itse kullekin. 
Täällä saatiin laskiaisen kunniaksi muutama valkoinen hiutalekin. Onneksi ei enempää. Odotan kevättä.